Durant el 2020 i el 2021 totes les empreses hem patit la terrible situació, a la que ens ha abocat la crisi sanitària provocada per la Covid-19.

Però alhora, aquesta aturada del mercat, aquesta frenada en el nostre dia a dia, ens ha permès de revisar la organització, el mercat, els  nostres processos….i un llarg etc de qüestions que, ben portades, ens ajuden a millorar.

En aquest procés de millora hem renovat la nostra web , per tal que tothom que s’hi acosti, trobi una resposta a la seva problemàtica respecte la rehabilitació del seu edifici, o envers la necessitat de qualsevol reparació puntual.

Esperem que els veïns i veïnes de totes les llars que necessiten millores, trobin en aquest espai la informació i la empenta necessàries, per afrontar una rehabilitació.

La rehabilitació del nostre parc d’edificis ens ha de permetre millorar les ciutats, i la qualitat de vida dels seus habitants.

Ens hem proposat tenir edificis mes confortables, saludables, eficients energèticament, sostenibles…Es un camí de no retorn i comptem amb tothom que el vulgui transitar, amb la nostra garantia de solvència i qualitat.

Posem al vostre servei tota la  estructura tècnica i humana de Mon Vertical, per transitar plegats cap a les ciutats del futur.

I per això també, si  no trobeu les respostes que busqueu en aquesta web, us atendrem encantats al nostre telèfon i e-mail.

Gràcies per arribar fins aquí