Casal Bigues i Riells

L’edifici del nou casal de Joves de Bigues i Riells, “La c@va”, se situa al Parc de Can Badell, per erigir-se com a equipament referent per al jovent del municipi i dotar al parc d’un espai d’inclusió social, de llibertat d’acció i gestió, alhora que suport de múltiples activitats que dinamitzaran l’eix d’equipaments municipals de la zona. Projecte, DO i DEO.

El edificio del nuevo Centro para Jóvenes de Bigues i Riells, “La c@va”, se sitúa en el parque de Can Badell, para erigirse como un equipamiento referente para la juventud del municipio y dotar al parque de un espacio de inclusión social, de libertad de acción y gestión, así como de soporte de múltiples actividades que dinamizaran el eje de equipamientos municipales de la zona. Proyecto, DO y DEO.

Datos
Desarrollador: Ajuntament Bigues i Riells
Superficie total: 302,5 m2
Ubicación: Bigues i Riells, Barcelona, 2020
Fotos: https://www.aquidos.cat/casal-bigues-i-riells

Artículos relacionados: 

Un somni de joventut – APABCN

Mon Vertical